Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ 2-5

Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ 2-5

Το βράδυ της Κυριακής ο ΑΠΟΕΛ έγραψε μια από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του, καθώς ηττήθηκε με 5-2 στην έδρα του από τη Δόξα Κατωκοπιάς και έδειξε πως η φετινή καθίζηση δεν έχει τελειωμό.

Η φετινή κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ηττήθηκε με 5-2 μέσα στην έδρα του από τη Δόξα Κατωκοπιάς την Κυριακή (23/09), σε ένα από τα πιο ντροπιαστικά βράδια της σύγχρονης ιστορίας του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3′ με τον Σαντίκ, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ από τον Ζατλ και τον Σαντίκ ξανά στο 26′ και το 35′ αντίστοιχα, φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε στο 59′ από τον πρώην άσο της Λάρισας, Παπαφώτη. Η πρωταθλήτρια Κύπρου μείωσε με τον Λούκας στο 66′, ο Σαντίκ στο 67′ έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του και ο Ντε Βινσέντι μείωσε σε 5-2 στο 70′.

Η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε τόσο στα προκριματικά του Champions League από τη Σουντούβα όσο και στα αντίστοιχα του Europa League από την Αστάνα, ενώ πρόσφατα απέλυσε τον διάδοχο του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία της, Μπρούνο Μπαλταζάρ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο κυπριακό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με έξι βαθμούς.

«Tα λόγια και τα θεωρητικά έχουν εκλείψει. Καθρέπτης είναι το γήπεδο και σήμερα ήταν πολύ άσχημα. Η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Ακόμη και αν πούμε απολογία, δεν ξέρω πώς θα ακουστεί. Θα πρέπει από αύριο να δούμε όλοι το πρόσωπό μας στο καθρέπτη. Δεν είναι υγιής η κατάσταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ματς ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στην πρώτη επίσημη αντίδραση της κυπριακής ομάδας.

ΑΠΟΕΛ (Κωστή): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (Σόουζα 46′), Βούρος (Αλωνεύτης 24′), Καρλάο, Ιωάννου (Κασίνι 62′), Αρτυματάς, Μοράις, Ρέζα, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε.

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Σαντίκ, Παπαφώτης (Τίντσου 76′), Μπόλιεβιτς (Παχίπης 92′), Ασαμόα, Χατζηβασίλης (Λουίς Κάρλος 82′), Ζατλ, Μιτρέα, Νελσίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ