Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι 2-2 (7-8 στα πέναλτι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι 2-2 (7-8 στα πέναλτι)

Στα σημαντικότερα ματς της ημέρας για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό από την Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ μέσα στο Οντ Τράφορντ, την ώρα που η συμπολίτισσα Σίτι προκρίθηκε με τριάρα (3-0) επί της Όξφορντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέταξε τη Γιουνάιτεντ με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών στο ματς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα στην Ντέρμπι. Όλα άρχισαν ιδανικά για τους Κόκκινους Διάβολους με τον Μάτα να ανοίγει το σκορ στο 3’ για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους. Αρχικά ο Γουίλσον ισοφάρισε στο 59’ (1-1) και ο Ρομέρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 67’ για χέρι εκτός περιοχής. Αυτό εκμεταλλεύθηκε η Ντέρμπι που έκανε το 2-1 με τον Μάριοτ στο 85’ και πάνω που όλα έδειχναν έναν ατιμωτικό αποκλεισμό για την ομάδα του Μουρίνιο, ήρθε ο Φελαϊνί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 2-2.

Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι όπου μετά από 16 (!!) εκτελέσεις, ο Τζόουνς αστόχησε και… σφράγισε τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποτελέσματα για τη φάση των 16 για το Λιγκ Καπ της Αγγλίας:

Γουλβς – Λέστερ 0-0 (1-3 στα πέναλτι)

 

Μίλγουολ – Φούλαμ 1-3

Μπάρτον – Μπέρνλι 2-1

Όξφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ