Τορπέντο Μινσκ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-3

Τορπέντο Μινσκ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-3

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 και έκανε ένα ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προελαύνει προς τον τίτλο η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εύκολα εκτός έδρας με 3-0 της Τορπέντο Μινσκ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του προέδρου της ΜΠΑΤΕ, Ανατόλι Κάπσκι και ορίστηκε εκ νέου για το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαν εξαιρετικά απέναντι στους πρωταθλητές, αλλά στο 42’ έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τσιγκάνκοφ. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 44’ άνοιξαν το σκορ με τον Ρίος. Στο 55’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στάσεβιτς, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπερέζκιν στο 82ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη η ΜΠΑΤΕ έφτασε του 54 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +9 από τη Ντιναμό Μινσκ, την οποία υποδέχεται την Κυριακή, για την 22η αγωνιστική. Αν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη νίκη τότε θα ξεφύγει 12 βαθμούς και ουσιαστικά θα αγκαλιάσει το 13ο σερί πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι της ΜΠΑΤΕ με τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, για τη 2η αγωνιστική του 12ου ομίλου είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Η 11άδα της ΜΠΑΤΕ: Σερμπίτσκι, Γιαμπλόντσκι, Ντράγκουν (80΄ Μπερέζκιν), Ίβανιτς, Ρίος, Φιλιπένκο, Στάσεβιτς, Βολκόφ, Τουόμινεν (71΄ Σίγκνεβιτς), Πολιάκοφ, Γκορντέιτσουκ (61΄ Σκάβις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ