Θέλει Μπόζοβιτς ο ΑΠΟΕΛ

Θέλει Μπόζοβιτς ο ΑΠΟΕΛ

Την περίπτωση του Μίοντραγκ Μπόζοβιτς εξετάζει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τον πάγκο της ομάδας, άλλα το πρόβλημα είναι το κασέ του 50χρονου Μαυροβούνιου προπονητή, καθώς είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Μπόζοβιτς εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Μόσχας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Ροστόφ και Άρσεναλ Τούλα (τελευταία του ομάδα), έχοντας κατακτήσει το κύπελλο της Ρωσίας το 2014 με τη Ροστόφ. Τη διετία 2015-2017 βρισκόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, κατακτώντας το πρωτάθλημα, με 32 βαθμούς διαφορά από την Παρτιζάν.

Να σημειωθεί πως από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι όσον αφορά στον Γιώργο Κωστή, αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και στον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Προσφεύγει στη FIFA κατά της Κιέβο

Στη FIFA θα προσφύγει ο ΑΠΟΕΛ κατά της ιταλικής ομάδας, Κιέβο, για τη περίπτωση του Σεργκέι Γκρούμπατς. Οι πρωταθλητές Κύπρου αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό, περίπους 170 χιλιάδες ευρώ, για «τροφεία» ανάδειξης του Μαυροβούνιου φορ. Η ιταλική ομάδα δεν έχει προχωρήσει στη πληρωμή του συγκεκριμένου ποσού και οι «γαλαζοκίτρινοι αναμένεται να δώσουν μια μικρή παράταση και αν δεν συμμορφωθεί η διοίκηση της Κιέβο, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα προσφύγει στη FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ