Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ

Ο Τόζα Σάμπουριτς παραιτήθηκε από το πόστο του στον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα να προχωρά σε αρκετές αλλαγές μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν

Το κακό ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ έχει προκαλέσει «τριγμούς» και η αναδιαμόρφωση της ομάδας έχει ξεκινήσει για να αλλαχτεί η εικόνα.

Δεν ήταν μόνο ο προπονητής ο οποίος την πλήρωσε καθώς και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας αποτελεί παρελθόν από του πρωταθλητές Κύπρου. Ο Τόζα Σάμπουριτς υπέβαλλε την παραίτηση του με την διοίκηση της ομάδας να μην την έχει κάνει αποδεκτή για την ώρα. Με γραπτή του δήλωση ο Σάμπουριτς αναφέρει:

«Έχω θέσει την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου στο πιο ένδοξο σωματείο της Κύπρου, το οποίο υπηρέτησα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής αλλά και τα τελευταία χρόνια από το πόστο που βρισκόμουν έως σήμερα έχει κλείσει.

Ο ΑΠΟΕΛ για μένα ήταν, είναι και θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Χάρηκα τις επιτυχίες της ομάδας μας και ως ποδοσφαιριστής και ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου.

Σε αυτή την περίοδο που έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία και είναι γεμάτη τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο γιατί έχει όσα χρειάζεται για να παραμείνει πρωταθλητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ