Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κ19 της ΑΕΚ

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κ19 της ΑΕΚ

Την ήττα με 3-1 γνώρισαν οι μικροί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη από την Μπενφίκα

Η Κ19 της ΑΕΚ παρουσίασε μια σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ, πάλεψε κόντρα στην Μπενφίκα, όμως τελικώς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, γνωρίζοντας την ήττα στη Ριζούπολη με 3-1.

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 30 λεπτό όταν ο Νούνο Σάντος μπήκε στην «κιτρινόμαυρη» μεγάλη περιοχή και με άπιαστο σουτ έκανε το 1-0. Στο 15′ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε διπλό δοκάρι με τον Εμπαλό. Η ΑΕΚ σκόραρε με τον Γιούση στο 22′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Μπότος με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε. Η Μπενφίκα όμως αντέδρασε και έκανε το 1-2 με τον Νούνο Σάντος που πήρε τις κόντρες και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 38′ με πλασέ του Εμπαλό.

Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι κυκλοφορούσαν με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ωστόσο, αυτό το 1-3 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την ΑΕΚ να γνωρίζει έτσι τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (84΄, Αρβανίτης), Μπούσης, Ποζατζίδης, Τάμπας, Μπογκντάνι (85΄,Μπογκντάνι), Γιούσης, Μπότος (70΄, Τσέλιος), Μαχαίρας (65΄, Μάρκου), Χριστόπουλος

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Σέλτον, Ταβάρες, Άλβαρο, Λουρέιρο (70΄, Νομπρέγκα), Βαρέλα, Ιμπραίν (79΄, Καπιτάο), Φιλίπε, Ολιβέιρα(70 Λόπες) , Ράμος (70΄, Σίλβα), Σάντος (79′ Κονσεϊσάο), Εμπαλό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ