Ανρί ή Φαριά για τον πάγκο της Άστον Βίλα

Ανρί ή Φαριά για τον πάγκο της Άστον Βίλα

Στο στόχαστρο των «χωριατών» οι δύο προπονητές

Μετά την απόλυση του Στιβ Μπρούς από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα ο οποίος σημείωσε μόλις 1 νίκη σε 9 παιχνίδια, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα δύο προπονητές έχουν ελαφρύ προβάδισμα για τη θέση, με τον Τιερί Ανρί να είναι ένας από αυτούς.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός εργάζεται από το 2016 στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαρτίνες στην Εθνική ομάδα του Βελγίου, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσία.

Αρκετές πιθανότητες για τη θέση συγκεντρώνει και ο Ρουί Φαριά, ο οποίος υπήρξε το «δεξί χέρι» του Ζοζέ Μουρίνιο για 16 χρόνια.

Έχοντας περάσει από τις Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλευρό του «Special One», ο 43χρονος προπονητής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του σαν πρώτος προπονητής.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, με τον Βορειοϊρλανδό ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης τους καθολικούς.

Παρ’όλα αυτά το ξεκίνημα της σεζόν για τους «Κέλτες» δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς οι πρωταθλητές Σκωτίας αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκονται στην 3η θέση με 17 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ