Χαμός στο Βέλγιο – Επεκτείνονται οι έρευνες

Χαμός στο Βέλγιο – Επεκτείνονται οι έρευνες

Οι βελγικές αρχές επεκτείνουν και σε άλλες χώρες τις έρευνες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος στο χώρο του ποδοσφαίρου της χώρας.

Την ώρα που η βελγική αστυνομία συλλαμβάνει και ανακρίνει προπονητές ομάδων, ατζέντηδες και διαιτητές, στην Ελλάδα υπάρχουν καταγγελίες και μάλιστα πολύ σοβαρές. Καταγγελίες που έγιναν από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια χωρίς όμως να έχει μέχρι στιγμής ασχοληθεί κανείς.

Κι αν κρίνει κάποιος από τα όσα έχει καταγγείλει ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει κινήσεις από πλευράς των Αρχών. Στο Βέλγιο γίνεται ο χαμός αλλά στην Ελλάδα σφυρίζουν αδιάφορα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι βελγικές αρχές ψάχνουν πρόσωπα και καταστάσεις και εκτός χώρας.

Υπάρχουν άλλωστε ρεπορτάζ στις βελγικές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για έρευνες και σε άλλες χώρες, όπως η Κύπρος, η Γαλλία, τα Σκόπια, το Λουξεμβούργο και η Σερβία. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η βελγική αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη (πάντα με βάση τα αναφέρουν τα ρεπορτάζ του βελγικού Τύπου) του προπονητή της Μπριζ, Ιβάν Λέκο αλλά και του μεγαλύτερου ατζέντη της χώρας, Μότζι Μπαγιάτ.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί η βελγική αστυνομία έχει προχωρήσει σε εφόδους στα γραφεία πολλών συλλόγων της χώρας, μεταξύ των οποίων η Άντερλεχτ και η Μπριζ και οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ