Ο Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

Ο Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

Ο Πάολο Τραμετσάνι είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, αντικαθιστώντας τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ

Ο Ιταλός Πάολο Τραμετσάνι είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την κυπριακή ομάδα. Οι πρωταθλητές Κύπρου είναι η τρίτη ομάδα την οποία θα προπονήσει ο 48χρονος, μετά τις Λουγκάνο και Σιόν, ενώ για μία πενταετία (2011-2016) διετέλεσε βοηθός προπονητή στην εθνική Αλβανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Paolo Tramezzani. Η συμφωνία είναι μονοετούς διαρκείας με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. O κ. Tramezzani είναι γεννημένος στις 30/07/1970.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητης στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της Ελβετικής FC Sion.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Pasquale Rocco.

O κ. Rocco είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari.

Ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ