ΠΑΟΚ – ΑΕ Λεμεσού 2-0

ΠΑΟΚ – ΑΕ Λεμεσού 2-0

Την πρόκριση στην επόμενη φάση UEFA Youth League πήρε ο ΠΑΟΚ μετά από την επικράτηση επί της ΑΕ Λεμεσού, καθώς επικράτησε με 2-0 της κυπριακής ομάδας.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League πήρε η Κ19 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 της της ΑΕ Λεμεσού στο Καυτανζόγλειο.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδη ήταν ο πρωταγωνιστής του «δικέφαλου του βορρά», καθώς ήταν αυτός που σημείωσε τα δυο γκολ της αναμέτρησης, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του προς στην νίκη.

H K19 του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα χάνοντας μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με την καρφωτή κεφαλιά του Τζοβάρα, ωστόσο ο Κεραυνός έδειξε τα αντανακλαστικά του. Στο 30ο λεπτό ο Δικέφαλος έχασε τριπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γαϊτανίδη να μην μπορεί να πετύχει το γκολ για την ομάδα του. Ότι δεν κατάφερε ο Γαϊτανίδης συμπληρώνοντας μισή ώρα παιχνιδιού, το κατάφερε λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια επιθετικό των «ασπρόμαυρων», με κοντινή προβολή έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ως σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι και στο 50ο λεπτό το κατάφερε. Ο Αντώνης Γαϊτανίδης με προβολή μετά από ασίστ του Τσαούση, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας στον Δικέφαλο αέρα δύο τερμάτων, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Επόμενος αντίπαλος της Κ19 του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, θα είναι η Μίνσκ από την Λευκορωσία, με το πρώτο ματς των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στις 28 του ίδιου μήνα.


ΠΑΟΚ:
Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Μιχαϊλίδης (46’ Διαμαντής), Βουτσάς, Τσαούσης, Σαλαμούρα, Χατζηστραβός (65′ Μελετίδης), Μανιώτης, Δούμτσης (76′ Γκαργκαλατζίδης), Γαϊτανίδης (56’ Θεοδωρίδης), Τζοβάρας (57’ Ξυφιλίνος).

ΑΕ Λεμεσού: Κεραυνός, Κάψος, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος (62′ Φραντζής), Αβραάμ, Μιχαϊλίδης, Κουπής (77′ Ζήνωνος), Γερολέμου (77′ Σπύρου), Μιχαήλ, Παντελή, Σαββίδης (57΄ Φραγκούδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ