Μπόλτον – Νότιγχαμ Φ. 0-3

Μπόλτον – Νότιγχαμ Φ. 0-3

Η Νότιγχαμ πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπόλτον και κρατήθηκε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ.

Με «τριάρα» πέρασε από την έδρα της Μπόλτον η Νότιγχαμ Φόρερστ και κρατήθηκε στις υψηλές θέσεις στο κυνήγι της πρώτης εξάδας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν συνάντησαν δυσκολίες και πέρασαν σαν «σίφουνας» από το Reebok Stadium.

Το γκολ του Τζο Λόλι στο 12ο λεπτό απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα καθώς απαλλαγμένοι από το άγχος οι παίκτες της Φόρεστ έπαιξαν με αυτοπεποίθηση, ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό του αγώνα. Το γκολ του Λιούις Γκρέιμπαν στο 64′ έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Φιλ Πάρκινσον. Το τελικό 3-0 έκανε πάλι ο Γκρέιμπαν, με πέναλτι στο 83ο λεπτό ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Νότιγχαμ.

Η Φόρεστ έτσι ολοκλήρωσε έναν κύκλο τριών δύσκολων εκτός έδρας αγώνων στους οποίους πήρε 6 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα play-off για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ