Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ η αδικία κατά της Νότιγχαμ – Ρουφ: «Εκανα χέρι»

Θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ η αδικία κατά της Νότιγχαμ – Ρουφ: «Εκανα χέρι»

Οι Αγγλοι κάνουν ειδική αναφορά στο γκολ που πέτυχε με το χέρι ο Κέμαρ Ρουφ στο ματς της Λιντς με τη Νότιγχαμ, αλλά και στον ανεκδιήγητο ρέφερι που κατοχύρωσε το τέρμα - «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, μετά τη σέντρα και κατέληξε στα δίχτυα», παραδέχθηκε ο μέσος της Λιντς!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προηγήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λιντς και έφτασε μια ανάσα από μία σπουδαία νίκη, αλλά ο διαιτητής Γκέοφ Ελντριχαμ και ο βοηθός του με μία κλοπή άνευ προηγουμένου της στέρησαν τη δυνατότητα να φύγει με το διπλό από το «Ελαντ Ρόουντ».

Οι γηπεδούχοι στο 82’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κεμάρ Ρουφ, ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο μέσος της Λιντς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι! Οι παίκτες της Νότιγχαμ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι, ο οποίος αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του κατοχύρωσε το γκολ και χάρισε την ισοπαλία στη Λιντς. Το τεράστιο λάθος του ρέφερι έγινε θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ, με το BBC να γράφει στην ανάλυση του αγώνα για το γκολ που πέτυχε με το χέρι ο Κεμάρ Ρουφ.

«Ο Κεμάρ Ρουφ σκόραρε με το χέρι και βοήθησε τη Λιντς να ισοφαρίσει στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ. Ο 25χρονος, μετά την πάσα του Ματέους Κλιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παικτών και του πάγκου της Νότιχγαμ. Ο διαιτητής Γκέοφ Ελντριχαμ συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και στη συνέχεια κατοχύρωσε το γκολ. Ο Ρουφ μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του παίκτη της Λιντς: «Η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, μετά τη σέντρα και κατέληξε στα δίχτυα. Ηταν στην ευχέρεια του διαιτητή αν θα το μετρήσει ή όχι και τελικά το μέτρησε», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ