Εντός έδρας ήττα (1-3) για την Ντουντελάνζ και -6 από την κορυφή!

Εντός έδρας ήττα (1-3) για την Ντουντελάνζ και -6 από την κορυφή!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ηττήθηκε εντός έδρας από την Ζενές Ες με 3-1 και έμεινε 6 πόντους μακριά από την κορυφή.

Σε μίνι κρίση βρίσκεται η Ντουντελάνζ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ζενές Ες με 3-1, για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με αυτή την ήττα η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ παρέμεινε στους 16 βαθμούς και είδε την αντίπαλό της, Ζενές Ες, να φτάνει τους 22 και να ξεφεύγει με 6 πόντους!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36’ με τον Ντελγκάδο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο 47’ με τον Σολτς. Ο Λουίζι στο 56’ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, με τον 24χρονο να… ξαναχτυπάει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Πέμπτη (8/11) η Ντουντελάνζ θα έρθει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να παραμείνουν στο κόλπο για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Σνελ, Κρούσκα, Σινάνι (80′ Άγκοβιτς), Κουτούριερ (80′ Πόκαρ), Ρόσα Ντα Κρουζ (46′ Ιμπραϊμοβιτς), Γιορντάνοφ, Πρεμπέι, Μελίς, Τουρπέλ, Στόλζ

Ζενές Ες: Σάμερ, Τοντόροβιτς, Μενάι, Φιοράνι, Λουίσι, Μενεσού, Ντελγκάδο, Κιερέ, Λαπιέρ (80′ Σοάρες), Στέινμπαχ, Ντε Αλμέιδα (80′ Νατάμι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ