Οι ξεχωριστοί οπαδοί της Σέλτικ

Οι ξεχωριστοί οπαδοί της Σέλτικ

Οι Green Brigade συγκέντρωσαν χιλιάδες ευρώ και τρόφιμα για φιλανθρωπικό σκοπό για έκτη σερί χρονιά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σέλτικ, γνωστοί ως Green Brigade (Πράσινη Ταξιαρχία) ανακοίνωσαν ότι η συλλογή χρημάτων με σκοπό τη διανομή σε ολόκληρη τη χώρα έφτασε φέτος τις 16.495,67 λίρες. Ενώ οι σακούλες με τα τρόφιμα γέμισαν 13 φορτηγά. Μπορεί ο καιρός το Σάββατο (03/11) να ήταν βροχερός στη Γλασκόβη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους της σκωτσέζικης ομάδας  να πάνε στο γήπεδο κρατώντας σακούλες γεμάτες τρόφιμα υποστηρίζοντας την σπουδαία πρωτοβουλία του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Σε σχέση με πέρυσι φέτος συγκεντρώθηκαν £ 3.000 περισσότερες, γεγονός που δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτή την φιλανθρωπική δράση. Οι ultras έκαναν το κάλεσμα πριν από μερικές εβδομάδες προς τους οπαδούς με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να πάνε στο Celtic Park  πριν τον αγώνα με τη Χαρτς, για να φέρουν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως πάνες, γάλα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα σε συγκεκριμένα σημεία στα πέριξ του γηπέδου.

Αρκετά σημεία συλλογής είχαν τοποθετηθεί σε βασικές περιοχές γύρω από το στάδιο. Ο σύλλογος από πλευράς του υποστήριξε αυτήν την πρωτοβουλία των οργανωμένων και προέτρεψε όσους θέλουν να καταθέσουν τη δωρεά τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Κάθε χρόνο διοργανώνονται καλοκαιρινά τουρνουά κατά των διακρίσεων, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται να προορίζονται στους αιτούντες άσυλο που έφτασαν στη χώρα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ