«Τοίχος προστασίας» για τον Ντε Χέα υψώνει ο Λουίς Ενρίκε

«Τοίχος προστασίας» για τον Ντε Χέα υψώνει ο Λουίς Ενρίκε

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας υποστήριξε τον ποδοσφαιριστή του παίρνοντας θέση έτσι στη δριμιά κριτική που ασκείται στον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Ισπανούς φιλάθλους.

Μετά την ήττα της Εθνικής Ισπανίας από την Κροατία με 3-2, αποτέλεσμα που της στοίχισε την πρωτιά του ομίλου της στο Nations League, τα «πυρά» των Ισπανών φιλάθλων δέχθηκε ο Νταβίντ Ντε Χέα. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πολύ θεωρήθηκε υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντε Χέα στοχοποείται από τους οπαδούς της «φούρια ρόχα».

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το θέμα, πριν από την φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία τόνισε ότι είναι άδικο να άδικο να στοχοποιείται ένας ποδοσφαιριστής υποστηρίζοντας έτσι τον Νταβίντ Ντε Χέα. Πιο αναλυτικά ο προπονητής των Iβήρων:

«Η ομάδα είναι μια χαρά. Χθες προπονηθήκαμε και αναλύσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν καλό ηθικό και θέληση να τα πάνε καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό φιλικό, αφού δεν θα ξαναβρεθούμε μαζί πριν τον Μάρτιο, είναι ένα ενδιαφέρον τεστ στο οποίο θα δούμε ορισμένους ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας» υποστήριξε αρχικά ο παλαιός αστέρας της Μπαρτσελόνα.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Η κριτική είναι μέρος της ζωής των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και προπονητών. Όποιος δεν μπορεί να ζει με αυτή την κριτική, δεν θα έχει μεγάλη καριέρα. Πρέπει να το αποδεχτείς και να την αναλύσεις. Είναι ο μόνος τρόπος, αλλά είναι περίεργο που μερικές φορές όλη η αρνητική κριτική έχει στόχο έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Είναι άδικο».

Τέλος ο Λουίς Ενρίκε πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να κατηγορήσω έναν μόνο παίκτη. Αυτό θα ήταν το ευκολότερο. Εκτιμώ τα πράγματα με μια γενικότερη προσέγγιση. Σε καμία περίπτωση δεν θα κατηγορήσω δημόσια έναν παίκτη μου. Η εθνική μας ομάδα παίζει διαφορετικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ίσως να πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας. Πάντα θα υπερασπίζομαι όλους τους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ