Ο Σολ Κάμπελ ανέλαβε ομάδα στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας

Ο Σολ Κάμπελ ανέλαβε ομάδα στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας

Η Μάκλεσφιλντ, ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία, ανακοίνωσε την πρόσληψη του άλλοτε σπουδαίου αμυντικού της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, στην τεχνική ηγεσία της.

Ο άλλοτε σπουδαίος κεντρικός αμυντικός, Σολ Κάμπελ, που αποχώρησε από την αγωνιστική δράση το 2011 μετά από 20 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από μία ομάδα της τέταρτης τη τάξει αγγλικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τη Μάκλεσφιλντ, που βρίσκεται στην 24η και τελευταία θέση της κατάταξης και φυσικά είναι απόλυτο φαβορί… για υποβιβασμό.

Ο Κάμπελ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών στην Τότεναμ, της οποίας διετέλεσε αρχηγός για 10 χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Άρσεναλ και πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και το αήττητο της σεζόν 2003-2004, και ισάριθμα κύπελλα Αγγλίας, ενώ σημείωσε και το γκολ της ομάδας του στον χαμένο τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2006, όπου οι Κανονιέρηδες ηττήθηκαν με 2-1.

Αγωνίστηκε επίσης σε Νοτς Κάουντι, Πόρτσμουθ και Νιούκαστλ, ενώ φόρεσε 73 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αυτό του προπονητή, άνοιξε σε ένα δύσβατο μονοπάτι, ωστόσο εκείνος ευελπιστεί να αποδείξει την αξία του και να αρχίσει να αναδεικνύει εαυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ