«Έτσι έμαθα ότι… πέθανα, το βρήκα λίγο αστείο»

«Έτσι έμαθα ότι… πέθανα, το βρήκα λίγο αστείο»

Το θύμα της αδιανόητης γκάφας της ιρλανδικής Μπάριμπρακ, η οποία δήλωσε νεκρό τον ποδοσφαιριστή της, μίλησε για το πώς βίωσε την κατάσταση, επισημαίνοντας πως την αντιμετώπισε με χιούμορ.

Το θύμα της αδιανόητης γκάφας της ιρλανδικής Μπάλιμπρακ, ονόματι Φερνάντο Νούνο λα Φουένδε, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTE και περιέγραψε όσα βίωσε αφότου η ομάδα του έβγαλε ανακοίνωση για το θάνατό του! Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε λανθασμένα ότι ο Νούνο βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές και παραπλάνησε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία της Ιρλανδίας.

Ο Νούνο μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έζησε την κατάσταση, κάνοντας λόγο για κάτι το οποίο βρήκε λίγο αστείο, ενώ τόνισε πως χρειάστηκε να επικοινωνήσει άμεσα με τη σύζυγό του και τη μητέρα του για να σιγουρευτεί πως δεν θα τους μεταφερθεί η είδηση.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Γνώριζα ότι υπήρχε μια ιστορία για εμένα, αλλά νόμιζα πως ήταν κάτι που θα έλεγε ότι έσπασα το πόδι μου, ή κάτι τέτοιο. Χθες ήμουν σπίτι μετά τη δουλειά. Έπαιζα ηλεκτρονικά παιχνίδια και έρχονται και μου λένε «είσαι διάσημος». Άρχισαν να μου στέλνουν όλα αυτά τα άρθρα και το χαμό στα ΜΜΕ. Και έτσι έμαθα ότι ήμουν νεκρός. Είναι σοβαρό από τη δική τους πλευρά, αλλά εγώ το βρίσκω λίγο αστείο επειδή, βασικά, δεν είμαι νεκρός. Με πέταξαν εκτός του γκρουπ το Σάββατο. Γνώριζα ότι κάτι συνέβαινε και με κάλεσαν και μου είπαν ότι «ίσως δεις τη λίγκα να αναρτά κάτι στο Twitter λέγοντας ότι είχες ατύχημα».

Νόμιζα ότι εννοούσαν ένα σπασμένο πόδι ή κάτι τέτοιο. Έχω πραγματικά καλή σχέση μαζί τους. Το έκαναν απλά για να το γνωρίζω. Μόλις άκουσα τα νέα, τους έστειλα μήνυμα. Με πήραν πίσω αμέσως, μου εξήγησαν τι είχε συμβεί και ζήτησαν συγγνώμη. Η σύζυγός μου έβλεπε να γίνεται χαμός στο Facebook της, αλλά γνώριζε ήδη τα πάντα. Έπρεπε να καλέσω τη μητέρα μου αμέσως και βασικά δεν ήξερε τίποτα. Σήμερα το πρωί είδε τη φωτογραφία μου σε όλες τις εφημερίδες. Δεν είχα μιλήσει μαζί της ακόμη, γιατί δεν είχε απαντήσει στα μηνύματα που της έστειλα».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ