Μπενφίκα – Φεϊρένσε 4-0

Μπενφίκα – Φεϊρένσε 4-0

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να δυσκολεύτηκε αρκετά από την Φεϊρένσε, ωστόσο η Μπενφίκα πήρε την νίκη με 4-0.

Παίζοντας κατ διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Μπενφίκα επικράτησε με 4-0 της Φεϊρένσε αφήνοντας πίσω της την βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Βλαχοδήμος, εκτός αποστολής ο Ανδρέας Σάμαρης.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα να δυσκολεύτηκε να βρει ελεύθερους χώρους, καθώς η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων να μην της το επέτρεψε, αλλά στο δεύτερο μέρος ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της κατάφερε να πάρει την νίκη.

Το σκορ για τους αετούς άνοιξε ο Ζόνας στο 49’, με ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα, ενώ το αυτογκόλ του Μπρούνο Νασιμέντο στο 57΄ έλυσαν τα πόδια των παικτών του Ρούι Βιτόρια. Στο 68’ ο Ράφα Σίλβα έγραψε το 3-0 από κοντά, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Ζόνας, ενώ το τελικό 4-0 το διαμόρφωσε ο ο Σεφέροβιτς στο 89’, με τον Ελβετό να σκοράρει με τη δεύτερη προσπάθεια.

Με αυτήν την νίκη η Μπενφίκα μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Πόρτο στον έναν βαθμό αλλά με τους δράκους να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Πίτσι (89΄ Κροβίνοβιτς), Φέισα, Φερνάντες (80΄ Απελτ), Ράφα Σίλβα, Ζόνας (82΄ Σεφέροβιτς), Ζίβκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ