ΑΕΚ Κ-19: Αποχαιρέτησε το Youth League με 6 ήττες και 2-26 γκολ παθητικό!

ΑΕΚ Κ-19: Αποχαιρέτησε το Youth League με 6 ήττες και 2-26 γκολ παθητικό!

Η ομάδα της Κ-19 της ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα (3-0) και αποχαιρέτησε το Youth League της UEFA με 6/6 ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις 2 γκολ και έχοντας δεχτεί 26!

Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν στο τελευταίο ματς τους για την 6η αγωνιστική του Youth League. Ηττήθηκαν στη Λισαβόνα με 3-0 από την τοπική Μπενφίκα τερματίζοντας ως ουραγοί στον Όμιλό τους με 6 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Οι Πορτογάλοι έκαναν γρήγορα το 1-0 με σκόρερ τον Νούνο Σάντος στο 15’, ενώ το ματς χάλασε νωρίς για τους κιτρινόμαυρους με τον Μπούση να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για φάουλ του πάνω στον Ράμος. Από εκεί και πέρα η Ένωση δεν κατάφερε να γίνει απειλητική με παίκτη λιγότερο και τελικά η κούραση την λύγισε αφού δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης από τους Ταβάρες (80’) και Ντάντας (90+4’, πεν.) για το τελικό 3-0.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Αλβες Πάιβα): Κάρλος, Φερέιρα, Αλβάρο, Λουρέιρο, Τομάς Ταβάρες (83′ Μάτος), Φλορεντίνο (83′ Καπιτάνο), Νούνο Σάντος (83′ Νούνο Ταβάρες), Ντάντας, Ράμος (67′ Γκουβέια) Καμάρα, Εμπαλό (67′ Λόπες)

ΑΕΚ (Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης (88′ Λαζαρίδης), Τσιβελεκίδης, Καραβίδας (88′ Αρβανίτης), Μπούσης, Τάμπας, Μπογκντάνι, Σαρδέλης (36′ Ποζατζίδης), Μαχαίρας (88′ Κοπιτσής), Χριστόπουλος, Πατρινός (74′ Οικονομίκος)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο όμιλος της Ένωσης, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι πολύ μαγάλη όπως μαρτυρούν οι αριθμοί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ