Λονδρέζικο ντέρμπι στους «4» του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Λονδρέζικο ντέρμπι στους «4» του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η κληρωτίδα έβγαλε το ζευγάρι της Τότεναμ με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας σε διπλές αναμετρήσεις. Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρτον Άλμπιον το άλλο ζευγάρι.

Η Τότεναμ κατάφερε να επικρατήσει της Άρσεναλ εκτός έδρας με 2-0, στο μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η κληρωτίδα όμως της επεφύλασσε ακόμα μία μεγάλη αναμέτρηση, καθώς θα κληθεί να δώσει ακόμα μια Λονδρέζικη μάζη προκειμένου να βρεθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Τα σπιρούνια κληρώθηκαν με την Τσέλσι, η οποία πέρασε στα προημιτελικά το εμπόδιο της Μπόρνμουθ και πλέον σε διπλούς αγώνες θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην ομάδα τους Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου στην έδρα της Τότεναμ και η ρεβάνς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Επίσης η Μάντσεστερ Σίτι ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λέστερ στα πέναλτι, στα προημιτελικά, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέρτον που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της και είναι και η πρώτη ομάδα τρίτης κατηγορίας που φτάνει στα ημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα των πολιτών και το δεύτερο στης Μπέρτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ