Στην πόρτα της εξόδου ο Ταχτσίδης, ενδιαφέρον από Λέτσε

Στην πόρτα της εξόδου ο Ταχτσίδης, ενδιαφέρον από Λέτσε

Η Λέτσε που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ενδιαφέρεται ζεστά για τον 27χρονο μέσο, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά παρότι βρίσκεται σχεδόν τέσσερις μήνες στο ρόστερ των Ρεντς, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας.

Η καριέρα του 27χρονου μέσου βρίσκεται σε πτώση, με τον διεθνή άσο να ψάχνει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, αρκετές ομάδες από την Ιταλία εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Η ομάδα που δείχνει πιο «ζεστή» από όλες είναι η Λέτσε, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Λέτσε δίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο στη Serie A και μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς και στο -2 από την δεύτερη Μπρέσια.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας πιστεύουν στις ικανότητες του Παναγιώτη Ταχτσίδη και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ