Βαρύ το κλίμα για Καράνκα στη Νότιγχαμ μετά το σοκ με Νόριτς

Βαρύ το κλίμα για Καράνκα στη Νότιγχαμ μετά το σοκ με Νόριτς

Στον «αέρα» η παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Νότιγχαμ, μετά την ισοπαλία 3-3 με τη Νόριτς, παρότι η ομάδα του είχε προηγηθεί με τρία γκολ διαφορά...

Η Νότιγχαμ βρέθηκε αγκαλιά με μια τεράστια εκτός έδρας νίκη στο Νόριτς, ωστόσο αν και προηγήθηκε με 0-3, είδε την αντίπαλό της να την ισοφαρίζει στο 90+8’ σε 3-3!

Μετά το αναπάντεχο αυτό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το σκορ, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στα τάξεις της Νότιγχαμ. Τα περισσότερα «πυρά» δέχεται όπως είναι αναμενόμενο ο προπονητής Αϊτόρ Καράνκα η θέση του οποίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κρίνεται επισφαλής.

Στον 45χρονο Ισπανό τεχνικό χρεώνεται το γεγονός ότι η Νότιγχαμ έμεινε για 4ο σερί ματς μακριά από τις νίκες, έχοντας γνωρίσει στο διάστημα αυτό δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Ετσι η ομάδα του έπεσε πλέον στη 10η θέση έχοντας 39 βαθμούς σε 24 ματς και απέχοντας πλέον 3 βαθμούς μακριά από τα μπαράζ ανόδου στην Premier League.

Πλέον δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε εξελίξεις με την απομάκρυνση του Καράνκα να είναι αρκετά πιθανό ενδεχόμενο όπως σημειώνουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ