«Η Μάντσεστερ δίνει 42 εκατ. ευρώ για Μανωλά»

«Η Μάντσεστερ δίνει 42 εκατ. ευρώ για Μανωλά»

Δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει στην Ρόμα 42 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Ιταλοί γράφουν και για επικείμενη πρόταση της αγγλικής ομάδας στους τζιαλορόσι.

Η ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ είναι σε ανζήτηση κεντρικού αμυντικού και η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων του αγγλικού συλλόγου είναι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται μάλιστα πως η Μάντσεστερ είναι διατεθειμένη να δώσει 42 εκατ. ευρώ τον Γενάρη ώστε να μετακομίσει ο Μανωλάς στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει πολύ καλή άποψη για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό κι έχει προτείνει στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου την απόκτηση του παίκτη. ‘Οπως προαναφέραμε, οι Ιταλοι γράφουν ότι η Μάντσεστερ είναι έτοιμη να δώσει 42 εκατ ευρώ για να δελεάσουν τους τζιαλορόσι.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες μέρες to10.gr αναφορικά με την συμφωνία του διεθνούς Έλληνα αμυντικού με τον διάσημο μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει κάνει πολλλές μεγάλες δουλειές με όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και φυσικά και με την Μάντσεστερ.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μανωλά ακούγεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ