«Κρίσταλ Πάλας, Φενέρ και Βασιλεία για Κασάμι»

«Κρίσταλ Πάλας, Φενέρ και Βασιλεία για Κασάμι»

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σιόν και σύμφωνα με το Goal.com βρίσκεται στο στόχαστρο των Κρίσταλ Πάλας, Φενέρ και Βασιλείας.

Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί φέτος ο Παϊτίμ Κασάμι, με τον 26χρονο άσο να είναι ο ηγέτης στη μεσαία γραμμή της Σιόν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ελβετού χαφ έχουν τραβήξει πάνω του δικαιολογημένα τα βλέμματα αρκετών ομάδων, με τις Βασιλεία, Κρίσταλ Πάλας και Φενερμπαχτσέ να ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του Goal.com για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, στο οποίο μεταξύ άλλων η εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρει: «Η Κρίσταλ Πάλας του Ρόι Χόντσον ψάχνει για μέσο και ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στο στόχαστρό της. Για να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4.5 εκατ. ευρώ. Για τον Κασάμι ενδιαφέρεται επίσης η Βασιλεία, αλλά και η Φενερμπαχτσέ από την Τουρκία».

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κρίσταλ Πάλας αγωνίζεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον οποίο ο Κασάμι είχε συνυπάρξει στον Ολυμπιακό την τριετία 2014-2017. Ο Ελβετός τα πηγαίνει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν και στο πρώτο μισό πραγματοποίησε 20 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 3 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Σιόν λήγει το καλοκαίρι του 2020, με την ελβετική ομάδα πάντως να εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ