Τότεναμ – Τσέλσι 1-0

Τότεναμ – Τσέλσι 1-0

Η Τότεναμ επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και το πρώτο της τρόπαιο μετά από 11 χρόνια είναι προ των πυλών!

Της λείπουν πολύ τα τρόπαια. Είναι μια πραγματικότητα αυτό. Έτσι ακόμα και το Λιγκ Καπ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Ο λόγος για την Τότεναμ που έπαιξε συντηρητικά κόντρα στην Τσέλσι, βρήκε το γκολ με τον συνήθη ύποπτο Χάρι Κέιν που δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι και πήρε τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό του Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι Σπερς στόχευσαν στις αντεπιθέσεις. Χάλασαν το παιχνίδι των Μπλε του Λονδίνου και τελικώς έστω με το ισχνό 1-0 πήραν αυτό που ήθελαν. Εξάλλου πολλάκις στο παρελθόν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους αλλά δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 6′ ο Κέιν επιχείρησε ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κέπα. Ο Άγγλος διεθνής στράικερ όμως στο 25ο λεπτό πήρε την άτυπη εκδίκησή του. Έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1-0 για τους Σπερς. Ακολούθησαν πολλές άστοχες προσπάθειες των παικτών του Σάρι για το γκολ της ισοφάρισης, με τους Καντέ και Χάντσον Οντόι να σημαδεύουν δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και το έκαναν. Ο Κρίστενσεν απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 59ο λεπτό και έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γκατσανίγκα, Ρόουζ, Άλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Γουίνκς (90’ Σκιπ), Σισοκό, Έρικσεν (91’ Γιορέντε), Άλι, Σον (79’ Λαμέλα), Κέιν

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (75’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (63’ Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (79’ Ζιρού), Αζάρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ