Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρτον 9-0

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρτον 9-0

Μετά την «7αρα» στην Ρόδεραμ η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με 9-0 την Μπέρτον και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Στα ημιτελικά πέρασε με την εμφατική «7αρα» επί της Ρόδεραμ και βρήκε μπροστά της την Μπέρτον, την οποία ισοπέδωσε με το βαρύ 9-0 εξασφαλίζοντας τη θέση της στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο, οποιουδήποτε μεγέθους. Πόσο μάλλον μια ομάδα μικρότερης δυναμικότητας.

Η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Ντε Μπρόινε. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Γκάμπριελ Ζεσούς, που έκλεισε το ματς με «καρέ». Έκανε το 2-0 στο 30’ και στο 34 το 3-0, πριν ο Ζίντσενκο πετύχει απίθανο γκολ στο 37’ για το 4-0! Ο Ζεσούς έκανε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 5-0 στο 57’, ενώ στο 62’ σκόραρε και ο Φόντεν για το 6-0.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα για το 7-0 στο 65’, με τους Πολίτες να μην σταματούν. Στο 70’ ο Γουόκερ έκανε το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 διαμόρφωσε ο Μαχρέζ στο 83’. Με το κοινό στις κερκίδες να αναζητά το δέκατο που δεν ήρθε ποτέ…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μούριτς, Γουόκερ (74’ Ντανίλο), Οταμέντι, Γκαρθία, Ζίντσενκο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε (58’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα, Σανέ (66’ Μπ. Σίλβα), Μαχρέζ, Γκάμπριελ Ζεσούς

Μπέρτον (Νάιτζελ Κλαφ): Κόλινς, Μπρέιφορντ, Μπάξτον, Τέρνερ, Χάτσινσον, Γουάλας, Άλεν (68’ Φοξ), Φρέιζερ (79’ Σμπάρα), Χάρνες, Άκινς, Μπόις (68’ Τέμπλετον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ