Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 3-3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 3-3

Η Χιρόνα πήρε μεγάλη πρόκριση στους «8» του Copa del Rey (για πρώτη φορά στην Ιστορία της) χάρη στην ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο Metropolitano

Το πρώτο παιχνίδι στην Καταλονία έληξε ισόπαλο (1-1). Θεωρητικά οι Ροχιμπλάνκος αν εμφανίζονταν σοβαροί στο Metropolitano στη ρεβάνς μαζί με το εκτός έδρας γκολ δεν θα είχαν πρόβλημα απέναντι σε μία ομάδα που ποτέ έως τώρα δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι όμως, κοίταξαν κατάματα τους Ροχιμπλάνκος και με δεύτερη σερί ισοπαλία, με 3-3 αυτή τη φορά και γκολ στο 88ο λεπτό του αγώνα πήραν σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa del Rey!

Από το 2010, όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ποτέ η Ατλέτι δεν είχε αποκλειστεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά. Ο Τσόλο επέλεξε και στα δύο παιχνίδια να κάνει «πειράματα» με την ενδεκάδα. Άφησε εκτός τον Γιαν Όμπλακ, οι Ερυθρόλευκοι της Μαδρίτης δέχθηκαν 4 γκολ σε δύο παιχνίδια, το τελευταίο εξ’ αυτών μάλιστα στο 88′ του δεύτερου αγώνα κόντρα στη Χιρόνα ισούταν με αποκλεισμό!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με το κοντινό σουτ του Κάλινιτς. Έξι λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 μετά το απίθανο διαγώνιο βολέ του Αντουάν Γκριεζμάν. Όμως και πάλι, η Χιρόνα κατάφερε να «κλέψει» την ισοπαλία και την πρόκριση!

Πιο αναλυτικά, η Ατλέτι προηγήθηκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Βάλερι 37′ και Στουάνι (59′) έκαναν την ανατροπή (1-2). Ο Άνχελ Κορέα στο 66′ ισοφάρισε σε 2-2 και ο Αντουάν Γκριεζμάν έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-2 στο 84ο λεπτό. Θεωρητικά οι γηπεδούχοι έπρεπε απλώς να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να αμυνθούν. Ο Ντουμπιά όμως στο 88′ ισοφάρισε σε 3-3 και τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων δεν ήταν επουδενί αρκετά για την ομάδα του Σιμεόνε για να βάλει το γκολ – πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ