Στη Βίλεμ ο Βαγγέλης Παυλίδης (pic)

Στη Βίλεμ ο Βαγγέλης Παυλίδης (pic)

Παίκτης της Βίλεμ είναι με κάθε επισημότητα ο Βαγγέλης Παυλίδης, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα.

Μπορεί όλοι να περίμεναν μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του Μάριου Βρουσάι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ, όμως η ολλανδική ομάδα ολοκλήρωσε μια άλλη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η Βίλεμ έκλεισε τον Βαγγέλη Παυλίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπόχουμ, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε γραφείο μάνατζερ, ο νεαρός επιτελικός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του και παρουσιάζεται.

Ο Παυλίδης είναι γεννημένος το 1998 και παίζει τόσο ως επιθετικός όσο και ως επιτελικός μέσος. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία και στις μικρές ομάδες (και όχι μόνο) της Μπόχουμ, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας. Έχει αγωνιστεί στην Κ16 της γαλανόλευκης, ενώ μετράει και 11 συμμετοχές και 3 γκολ με την Κ17. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται και η ανακοίνωση της συμφωνίας της Βίλεμ και με τον Μάριο Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ