Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας για Σάλα, για εμπλοκή της μαφίας αφήνει να εννοηθεί η πρώην κοπέλα του

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας για Σάλα, για εμπλοκή της μαφίας αφήνει να εννοηθεί η πρώην κοπέλα του

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την εύρεση του εξαφανισμένου αεροπλάνου, η πρώην κοπέλα του ποδοσφαιριστή βάζει στο παιχνίδι και τη…μαφία.

Σε θρίλερ χωρίς τέλος έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα. Οι αρχές παραμένουν σε εγρήγορση όσον αφορά την εύρεση του χαμένου αεροπλάνου, με την αστυνομία να έχει καταλήξει σε 4 βασικά σενάρια. Η βασική θεωρία είναι πως το αεροπλάνο συνετρίβη στο νερό και οι επιβάτες χρησιμοποίησαν τη σωστική λέμβο που βρισκόταν εντός του τζετ. Τα εναπομείναντα σενάρια είναι είτε πως προσγειώθηκαν κάπου αλλού και δεν έχουν έρθει σε επαφή, είτε πως προσγειώθηκαν στη θάλασσα και επιβιβάστηκαν σε διερχόμενο πλοίο ή πως έμειναν στα βρετανικά ύδατα χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Οι αρχές δεν είναι αισιόδοξες για την τύχη του Αργεντινού, κάνοντας λόγο για ελάχιστες πιθανότητες να έχει επιβιώσει. Νέα για συντρίμμια στη θάλασσα απέναντι από το Τζέρσι έκαναν το γύρω του κόσμου το πρωί της Τετάρτης, όμως κάτι τέτοιο μένει προς το παρών ανεπιβεβαίωτο. Η αστυνομία, ωστόσο, έκανε γνωστό πως έχει στη διάθεσή της 3 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο, ενώ έχουν εικόνα και από δορυφόρο ως βοήθεια για την διεξαγωγή των ερευνών.

«Δεν ήταν ατύχημα, ερευνήστε τη μαφία»

Την ώρα που οι προσπάθειες διάσωσης παραμένουν αμείωτες, η πρώην κοπέλα του Σάλα με ανάρτηση στο Instagram τράβηξε τα βλέμματα όσον αφορά την εξαφάνιση του 28χρονου. Η γαλλίδα μοντέλο, προέτρεψε τις αρχές να ερευνήσουν για τυχόν εμπλοκή της ποδοσφαιρικής μαφίας, καθώς η ίδια όπως σημείωσε δεν πιστεύει πως η εξαφάνιση του αεροπλάνου πρόκειται για ατύχημα. Αργότερα, διέγραψε το ποστ της, όμως, ήδη τα ερωτήματα είχαν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται.

«Καμία ανάμειξη με τις έρευνες και το ταξίδι»

Ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μεχμέτ Ντάλμαν, με νέα τοποθέτηση του έκανε σαφές πως ο σύλλογος δεν είχε καμία σχέση με το ταξίδι του Αργεντινού στην ουαλική πόλη, ενώ όπως σημείωσε το club δεν θα έχει καμία ανάμειξη με τις έρευνες των αρχών. Ο επιχειρηματίας παρότρυνε πάντως την αστυνομία να μην σταματήσει τις προσπάθειες μέχρι να συγκεντρώσει όλα τα δυνατά στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ