Μπενφίκα – Νασιονάλ Μαδέιρα 10-0

Μπενφίκα – Νασιονάλ Μαδέιρα 10-0

Η Μπενφίκα που βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Πόρτο, ισοπέδωσε τη Νασιονάλ Μαδέιρα με 10-0 για την 21η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Σκορ «μαμούθ» πέτυχε η Μπενφίκα, διασύροντας με 10-0 τη Νασιονάλ για την 21η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ανδρέα Σάμαρη στη βασική ενδεκάδα (ο διεθνής μέσος αντικαταστάθηκε στο 62′), οι «αετοί» δεν λυπήθηκαν τους φιλοξενούμενους και έφτασαν σε μία από τις ευρύτερες νίκες στην ιστορία τους.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σεφέροβιτς (21′, 27′) και Ζόνας (85′, 90), ενώ επίσης σκόραραν και οι Γκριμάλντο (1′), Φέλιξ (50′), Πίτσι (54′), Φέρο (56′), Ντίας (64′) και Σίλβα (88′). Αξίζει να επισημανθεί ότι τα επτά γκολ των «Αετών» μπήκαν σε διάστημα 40 λεπτών στο δεύτερο μέρος (50΄-90΄). Παράλληλα, αξιοποίησαν την ισοπαλία της Πόρτο με την Μορεϊρένσε την Παρασκευή (8/2) και πλησίασαν στον ένα βαθμό την κορυφή.

Με αυτή τη νίκη οι Λουζιτανοί βρέθηκαν 2οι με 50 βαθμούς και παραμένουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Πόρτο που έχει 51.

https://streamable.com/3ylza

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ