Μήτρογλου: «Δεν έχω βρει ρυθμό, πρέπει να αγωνίζομαι περισσότερο»

Μήτρογλου: «Δεν έχω βρει ρυθμό, πρέπει να αγωνίζομαι περισσότερο»

Ο Κώστας Μήτρογλου, μέσα από δηλώσεις του στον τουρκικό τύπο, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο με τα χρώματα της Γαλατασαράι, προκειμένου να βρει ρυθμό.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Κώστας Μήτρογλου άφησε τη Μαρσέιγ για τη Γαλατασαράι, καθώς στη Μασσαλία δεν είχε πάρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας επιθετικός αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και στη Τουρκία. Ο 30χρονος μετράει μόλις 83 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα των «λιονταριών», καθώς έχει χάσει την μάχη για τη θέση του βασικού από τον Μπαγιέ Ντιανέ.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως δεν βρίσκεται στη λίστα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Μήτρογλου κινδυνεύει να βιώσει την ίδια κατάσταση που επικρατούσε στη Γαλλία.

Μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, ο Έλληνας φορ δήλωσε πως πρέπει να αγωνίζεται περισσότερο, ώστε να καταφέρει να βρει ρυθμό.

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω ρυθμό, θα πρέπει όμως να αγωνίζομαι περισσότερο για να προσφέρω και να σκοράρω. Ήρθα στη Γαλατασαράι και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν και και οικογενειακοί οι λόγοι που προτίμησα την Γαλατασαράι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ