Γουότφορντ – Γουλβς 3-2 (vid)

Γουότφορντ – Γουλβς 3-2 (vid)

Η Γουλβς κρατούσε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του FA Cup στα χέρια της, όμως η Γουότφορντ με μια επική ανατροπή κατάφερε να την «κλέψει» και να βρεθεί αυτή στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 1984.

Tι και αν βρέθηκε να χάνει 2-0; Η Γουότφορντ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Γουλβς και παίρνοντας μια μεγαλειώδης πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι Λύκοι ήταν αυτοί που φαινόταν ότι θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον τελικό του FA για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Όχι μόνο ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό αλλά φρόντισαν να το δείξουν. Η  κεφαλιά του Ντόχερτι (36’) και ένα βολέ του Ραούλ Χιμένες (62’) είχαν βάλει την ομάδα του Νούντο Σάντο στην θέση του οδηγού.

Ωστόσο, οι Σφήκες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μια μεγαλειώδη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κατάφεραν… να φέρουν τούμπα το ματς.

Πρώτα ο Ντελοφέου με ένα φανταστικό διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-2 (79’) , αλλάζοντας έτσι το μομέντουμ του ματς, ενώ στη συνέχεια ο Ντεντόνκερ υπέπεσε σε πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Ντιν να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όπου και το έκανε.

Εκεί, παρά την αναγκαστική αλλαγή του Χοσέ Χολέμπας, η Γουότφορντ είχε όλη την ψυχολογία με το μέρος της. Στο 104ο λεπτό ο Ντεουλοφέου  με τρομερή ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ, ολοκλήρωσε την ιστορική ανατροπή (3-2), στέλνοντας  τις σφήκες στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια.

Πλέον, στον τελικό η ομάδα του Γκαρθία θα αντιμετωπίσει την αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έχει 10 συνεχόμενες νίκες απέναντι στις Σφήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ