Ντίνεϊ: «Μην πιστεύετε στο Instagram, η αληθινή ζωή είναι δύσκολη…» (vid)

Ντίνεϊ: «Μην πιστεύετε στο Instagram, η αληθινή ζωή είναι δύσκολη…» (vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τρόι Ντίνεϊ μετά την πρόκριση της Γουότφορντ επί της Γουλβς, αναφερόμενος στις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του.

Δηλώσεις με βαθύ νόημα από τον Τρόι Ντίνεϊ, ο οποίος μετά την αναμέτρηση της Γουλβς με τη Γουότφορντ έκανε κατάθεση ψυχής μπροστά στους δημοσιογράφους, μιλώντας για τις δυσκολίες της ζωής, αλλά και για το Instagram το οποίο αποτελεί μια ψεύτικη πραγματικότητα.

Ο σκόρερ του 2-2 για τη Γουότφορντ πριν την ολική ανατροπή κόντρα στους «λύκους», αναφέρθηκε στην πορεία του από τον καιρό που βρισκόταν στη φυλακή μέχρι τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου, για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρουσιάζουν μια επίπλαστη πραγματικότητα, ενώ στάθηκε και στον επικείμενο τελικό του FA Cup κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Θα ήθελα να μιλήσω για την οικογένειά μου. Όλοι μιλούν για την εποχή που ήμουν στη φυλακή, όμως από μικρός, έβλεπα τον αδερφό μου που προσπαθούσε να γίνει ποδοσφαιριστής κι εγώ τον στήριζα πάντα. Πέρασα πολλά για να φτάσω εδώ. Προσπαθούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου στο τέλος…

«Πριν από 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω ποδόσφαιρο και τώρα είμαι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι ξέρουν ότι είμαι σκληρός τύπος, αλλά πάντα υπάρχουν αυτές οι στιγμές που σε κατακλύζει το συναίσθημα. Ήταν ιδιαίτερη και η στιγμή με τη μητέρα μου που ήταν στην εξέδρα…» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να το πάμε στο παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τη ζωή… Πάντα θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Μη πιστεύετε στο Instagram όταν ο κόσμος δείχνει ότι είναι στα καλύτερά του. Όλοι έχουν προβλήματα, όλοι έχουν φόρους να πληρώσουν, όλοι έχουν χτυποκάρδια… Ακόμα κι εγώ κάνω λάθη καθημερινά.

«Το θέμα είναι να παραμείνει πιστός και αληθινός στον εαυτό σου, να συνεχίσεις στην τροχιά σου και τότε όλα θα είναι καλά. Αυτό κάνω κι εγώ… Προσπαθώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε φορά… Γι’ αυτό η πρόκριση αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα».

Όσο για τον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε: «Είναι η στιγμή μας, δεν σκεφτόμαστε ούτε τη Σίτι, ούτε κανέναν. Είναι για τον κόσμο, για ανθρώπους όπως εγώ που ήμουν εδώ στην ομάδα ακόμα και τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Κανείς δεν μπορεί να μας πει πως θα νιώσουμε. Θα καθίσουμε, θα αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει, θα καταλάβουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και θα πούμε ότι το αξίζουμε αυτό που ζούμε».

https://twitter.com/i/status/1114964218602639360

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ