Το γκολ της χρονιάς στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας

Το γκολ της χρονιάς στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας

Ένα σπάνιο ομορφιάς γκολ σημειώθηκε από την Χιράμ Μπότανγκ κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης Έξετερ Σίτι - Πορτ Βάλε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας.

Ένα τέτοιο… έργο τέχνης συνήθως δεν συμβαίνει στις χαμηλότερες κατηγορίες. Πιο πιθανό είναι το απολαύσεις από κάποιον μάγο της μπάλας σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου ή έτσι τουλάχιστον επιτάσσει η λογική. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και στην αναμέτρηση της Έξετερ Σίτι με την Πόρτ Βάλε, ο επιθετικός της πρώτης, Χιράμ Μπόατενγκ σκόραρε το παρθενικό του γκολ με το σύλλογο, το οποίο σίγουρα θα θυμάται για πολλά χρόνια.

Γιατί είναι πράγματι σημαντικό να σημειώνεις το πρώτο σου γκολ με την νέα σου ομάδα, όμως όταν το επιτυγχάνεις με τέτοιο μαγικό τρόπο, τότε η… διάσταση αλλάζει.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Μπόατενγκ κάνει τρομερό κοντρόλ με το στήθος, γυρίζει το σώμα του αστραπιαία και εξαπολύει ένα κεραυνό, που θα μείνει χαραγμένος τόσο στη δική του μνήμη όσο και του αντίπαλου τερματοφύλακα για πολύ καιρό…

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/i/status/1117141653893128194

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ