Στον τελικό η Μπάγερν με πρόκριση… ροντέο! (vid)

Στον τελικό η Μπάγερν με πρόκριση… ροντέο! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-2 στη Βρέμη τη Βέρντερ σε... τρελό ματς και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Στον τελικό οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν τη Λειψία.

Μετά από ένα ματς με εξέλιξη-θρίλερ η Μπάγερν νίκησε μέσα στη Βρέμη τη Βέρντερ με 3-2 και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Εκεί την περιμένει η Λειψία η οποία χθες (23/4) είχε αποκλείσει το Αμβούργο με σκορ 3-1.

Οσον αφορά το ματς της Βρέμης, οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Λεβαντόφσκι στο 36’ και Μίλερ στο 63’, ωστόσο το ματς δεν είχε… τελειώσει.

Κι αυτό καθώς οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο, ισοφαρίζοντας (2-2)!

Η Μπάγερν άρχισε να αγχώνεται, όμως τελικά λυτρώθηκε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος στο 80’ έκανε το 3-2 για την ομάδα του Μονάχου με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Κομάν.

Ετσι οι Βαυαροί οδεύουν προς το ντάμπλ καθώς στη Μπουντεσλίγκα φιγουράρουν στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς σε 30 ματς, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ακολουθεί με 69.

Σκόρερ: 74′ Οσάκο, 75′ Ράσιτσα – 36′, πεν. 80′ Λεβαντόβσκι, 63′ Μίλερ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81′ Χάρνικ), Μόχβαλντ (65′ Πιζάρο), Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν, Ντάβι Κλάασεν (89′ Γιόχανες Έγκεσταϊν), Κρούσε, Οσάκο, Ράσιτσα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλκάνταρα (77′ Χάμες Ροντρίγκες), Μαρτίνεθ, Νιαμπρί (58′ Γκορέτσκα), Μίλερ (89′ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόβσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ