Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας: «Σας ευχαριστώ όλους την αγάπη σας» (vid)

Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας: «Σας ευχαριστώ όλους την αγάπη σας» (vid)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο και ευχαρίστησε άπαντες για τη συμπαράσταση και τα πολλά μηνύματα αγάπης που δέχθηκε στα social media.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Πορτογαλία για την κατάσταση της υγείας του Ικερ Κασίγιας, με τον Ισπανό πορτιέρο το μεσημέρι της Δευτέρας να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί.

Ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Σάρα Καρμπονέρο, στις πρώτες του δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Οπόρτο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στάθηκε στα πολλά μηνύματα αγάπης που δέχθηκε στα social media, ενώ μιλώντας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόνενα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πέρασαν κάποιες μέρες. Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Συνέβη σε μένα. Εδώ είμαστε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων. Ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν, ένιωσα την αγάπη όλων.

Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλο το νοσοκομείο, τον γιατρό Νέλσον, και όλους τους ανθρώπους που μου επέτρεψαν να έχω μια γρήγορη αποθεραπεία. Καθώς και τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media. Νιώθω πολύ καλύτερα, θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες ή για μερικούς μήνες, ακόμα δεν ξέρω το χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι καλά».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και να είμαι σε θέση να λέω πως νιώθω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ