Πήρε το… αδιάφορο «Old Firm» η Ρέιντζερς του Τζέραρντ (vids)

Πήρε το… αδιάφορο «Old Firm» η Ρέιντζερς του Τζέραρντ (vids)

Η Ρέιντζερς εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα που επέδειξε η Σέλτικ και επιβλήθηκε της μισητής αντιπάλου της με σκορ 2-0 στο «Old Firm».

Η Σέλτικ έχει καθαρίσει τον τίτλο στη Σκωτία και έτσι η μισητή αντίπαλος της η Ρέιντζερς βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα του Νιλ Λένον και να επικρατήσει με σκορ 2-0 μέσα στο «Άιμπροξ».

Έτσι το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ κατάφερε να πάρει μια νίκη γοήτρου επί της Σέλτικ στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας, το γνωστό σε όλους μας «Old Firm» και να δώσει έναν πιο γλυκό τόνο σε μια κακή χρονιά για την ομάδα των «διαμαρτυρόμενων».

Η Ρέιντζερς ήταν ανώτερη κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού και ευτύχισε προηγηθεί στο σκορ από το 2ο λεπτό, όταν το γέμισμα του Ταβερνίερ από εκτέλεση φάουλ, πέρασε απ’ όλα τα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέινς για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο δεύτερο μέρος (62′) όταν όταν από την κάθετη του Καμαρά, ο Ντεφό έκανε ωραία προσποίηση για να αφήσει τη μπάλα στον Άρφιλντ που τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

https://twitter.com/WATP_com/status/1127531182940356610

https://twitter.com/WATP_com/status/1127552168318386176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ