Σάμαρης: «Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Σάμαρης: «Συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Η Μπενφίκα μετά τη νίκη της επί της Ρίο Άβε (3-2) χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Αντρέας Σάμαρης μίλησε για αυτήν την ευκαιρία.

Η Μπενφίκα του Αντρέα Σάμαρη νίκησε τη Ρίο Άβε με σκορ 3-2 και πλέον χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σάντα Κλάρα.

Ο Έλληνας μέσος σε δηλώσεις του ανέφερε πως το παιχνίδι απέναντι στη Ρίο Άβε ήταν πολύ δύσκολο μιας και η Πόρτο δεν είχε καταφέρει να περάσει από την έδρα της ομάδας, ενώ τόνισε πως οι «αετοί» πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να κερδίσουν τον τελευταίο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέας Σάμαρης:

«Μετράμε τους τελικούς και κάναμε ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, εδώ όπου οι ανταγωνιστές, η Πόρτο, μας ήρθαν ισόπαλοι πριν λίγες μέρες (2-2).

Τώρα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το τελευταίο ματς. Θέλουμε τη νίκη, ακόμη κι αν μας αρκεί η ισοπαλία. Πάντα παίζουμε για τη νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις και σε κάθε συνθήκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ