Μπόλτον: Οργανώνονται συσσίτια για το φαγητό των υπαλλήλων

Μπόλτον: Οργανώνονται συσσίτια για το φαγητό των υπαλλήλων

Επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και ομάδες στήριξης προσφέρουν φαγητό στους απλήρωτους εργαζομένους της Μπόλτον.

Θλίψη προκαλούν τα γεγονότα γύρω από τον οργανισμό της Μπόλτον. Ο αγγλικός δύσκολος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εδώ και μήνες όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, με τον σύλλογο να παραμένει για την ώρα διοικητικά ακέφαλος.

Ως εκ τούτου, οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι υπάλληλοι της Μπόλτον δεν έχουν τρόπο να πληρωθούν, ενώ όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Αντικρίζοντας μάλιστα τις δυσμενείς συνθήκες, τοπικές επιχειρήσεις αποφάσισαν να συνδράμουν στη διοργάνωση συσσιτίων για τους απλήρωτους υπάλληλους της εταιρίας, οι οποίοι πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν ούτε τα προς το ζην.

Όπως αναφέρεται, επιχειρηματίες της περιοχής και ομάδες στήριξης φέρνουν φαγητό στο γήπεδο προκειμένου να φάνε οι εργαζόμενοι, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, η Μπόλτον βρίσκεται σε αναγκαστική οικονομική διαχείριση και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για το μέλλον της, αφού οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην ιδιοκτήτη της Γουότφορντ, Λορένς Μπασίνι έπεσαν στο κενό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ