Πρόεδρος έστειλε διακοπές τον προπονητή μπροστά στους παίκτες του!

Πρόεδρος έστειλε διακοπές τον προπονητή μπροστά στους παίκτες του!

Η απίστευτη ιστορία της απομάκρυνσης του προπονητή της Σιόν, από τον... ημίτρελο ιδιοκτήτη Κρίστιαν Κονσταντάν, το χαρτάκι στον υπηρεσιακό που έφερε τη νίκη και ο... σέντερ φορ Κασάμι!

Μια φοβερή ιστορία θα σας διηγηθούμε σήμερα. Μας έρχεται από την Ελβετία, όπου υποτίθεται πως ο αθλητικός πολιτισμός επικρατεί της θερμοκεφαλιάς. Αν έτσι νομίζεται, καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε. Διότι ο «ημίτρελος» πρόεδρος της Σιόν, Κρίστιαν Κονσταντάν, έχει τελείως διαφορετική άποψη. Και την εκφράζει κάθε φορά που το κρίνει. Όπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες, όταν αποφάσισε να διώξει τον προπονητή της ομάδας του και μεγάλη δόξα του ελβετικού ποδοσφαίρου, Μουράτ Γιακίν.

Ο Κονσταντάν, λοιπόν, εκνευρισμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του είχε να νικήσει σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια, έκανε… επιδρομή στο προπονητικό κέντρο της Σιόν και τα είπε ένα χεράκι στους ποδοσφαιριστές του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ωστόσο, αποφάσισε να απολύσει τον Γιακίν, ενώπιον των παικτών!

Συγκεκριμένα, ο Κονσταντάν ενημερώθηκε ότι πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της Σιόν με Γιουνγκ Μπόις και Βασιλεία ο προπονητής της ομάδας του δεν κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά γύρισε σπίτι του και το πρωί επέστρεψε.

«Μου είπες ψέματα, είμαι δυσαρεστημένος μαζί σου, μπορείς να φύγεις», του είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην ομάδα. Και όταν ο Γιακίν τον ρώτησε τι εννοεί να «φύγει», ο Ελβετός μεγαλοκατασκευαστής, ήταν σαφής: «Μπορείς να πας διακοπές». Δεν τον απέλυσε, για να μην του δώσει την αποζημίωση, αλλά τον έβγαλε σε άδεια, έως ότου βρει την επόμενη ομάδα του και… παραιτηθεί μόνος του!

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς απόφασης ήταν να αναλάβει την ομάδα της Σιόν ο Κριστιάν Ζερματέν, φίλος του Κονσταντάν και κυρίως, υπάκουος. Στο πρώτο του παιχνίδι, κόντρα στη Σεν Γκάλεν, η Σιόν ηττήθηκε με 2-1. Αλλά στο ματς κόντρα στην Ξαμάξ, η νίκη ήρθε. Ο ιδιοκτήτης έδωσε το «χαρτάκι» με την 11άδα, ο Ζερματέν έκανε αυτό που έπρεπε, ο Κασάμι έπαιξε… σέντερ φορ και το τελικό 1-0 ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για όλους. Και μια… δικαίωση για τον Κονσταντάν. Που άλλαξε τρεις προπονητές φέτος, είδε την ομάδα του να βρίσκεται για καιρό στην 3η θέση, αλλά τελικά έπρεπε να κάνει τα δικά του… μαγικά για να καταφέρει να τη σώσει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ