Πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά η Σαχτάρ

Πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά η Σαχτάρ

Η ομάδα του Ντόνετσκ επικράτησε εκτός έδρας της Ζόρια με 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ντιναμό.

Την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου και 12ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία της πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσένα επικράτησε εκτός έδρας της Ζόρια με 1-0 και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ντιναμό Κιέβου στους 11 βαθμούς, μια διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος από το Ντόνετσκ επιβεβαίωσε για μια ακόμα χρονιά την κυριαρχία του και πρόσθεσε μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σαχτάρ μέχρι το 2002 δεν είχε ούτε ένα πρωτάθλημα!

Από τότε μέχρι σήμερα, σε 17 σεζόν έχει κατακτήσει 12 φορές τον τίτλο, χτίζοντας τη δική της αυτοκρατορία στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Η Ντιναμό Κιέβου από την άλλη, έμεινε για μία ακόμα χρονιά χωρίς πρωτάθλημα, γεγονός που αναμένεται να φέρει σαρωτικές αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ