Ρεν – Μαρσέιγ 2-2

Ρεν – Μαρσέιγ 2-2

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας ματς της Μαρσέιγ κόντρα στη Ρεν, αλλά οι Μασσαλοί έχασαν στα πέναλτι την πρόκριση στην επόμενη φάση του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Σε ένα δύσκολο ματς η Ρεν ήταν τελικά αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά δυναμίτη στο 13’, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Αντρέ στο 23’ για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Καρζί έκανε το 2-1 (57’) για τη Ρενμ με την Μαρσέιγ να καταφέρνει στο 81’ να σκοράρει με την χρυσή αλλαγή Ζερμέν στο 81’ και να στέλνει το ματς στα πέναλτι. Εκεί οι Οκάμπος και Σαρ αστόχησαν για την Μαρσέιγ και τελικά η Ρεν ήταν η πρώτη που επικύρωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ρεν: Ντιαλό – Ντανζέ, Γκελίν, Γκανιόν, Μπαάλ (Μπενσεμπενί 36’) – Αντρέ, Μπουριγκό – Τραορέ, Γκουρκίφ (Μεξέρ 84’), Ουνού (Μαουασά 58’) – Καζρί

Μαρσέιγ: Πελέ – Σακάι, Ρολάντο, Αμπντενούρ, Αμαβί (Σαρ 63’) – Οκάμπος, Αγκουισά (Λουίς 75’) – Σανσόν, Τοβάν (Ζερμέν 65’), Ενζί – Μήτρογλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ