Απίστευτο: Παίκτες της Κ16 Μπεσίκτας κάλεσαν… συνοδούς στο ξενοδοχείο!

Απίστευτο: Παίκτες της Κ16 Μπεσίκτας κάλεσαν… συνοδούς στο ξενοδοχείο!

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις της Μπεσίκτας, καθώς παίκτες της ομάδας Κ16 που βρίσκονται στην Ρόδο για να παίξουν σε τουρνουά, κάλεσαν «συνοδούς» στο ξενοδοχείο.

Ένα απίστευτο σκηνικό, το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα στη Ρόδο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Bild» και αναπαράγεται πάρα πολύ στην Τουρκία.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως οι παίκτες της ομάδας Κ16 της Μπεσίκτας, οι οποίοι βρίσκονται στο «σμαραγδένιο νησί» για το τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019», θέλησαν να συνδυάσουν δουλειά με… διασκέδαση.

Πως το έκαναν; Καλώντας «συνοδούς» στο ξενοδοχείο που διέμεναν, εκεί όπου βρίσκονταν μαζί τους οι προπονητές της ομάδας, αλλά και οι κηδεμόνες τους! Μάλιστα, σε κάποιους παίκτες φαίνεται πως μία φορά δεν… έφτανε, καθώς αποφάσισαν να καλέσουν τις κοπέλες και το το επόμενο πρωί!

Τότε ήταν που έγινε αντιληπτή η όλη κατάσταση, με τους παίκτες να μην αρνούνται το συμβάν όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επ’αόριστον αποβολή τους από την Μπεσίκτας, πέραν φυσικά του σάλου που έχει προκληθεί τόσο στις τάξεις της ομάδας, όσο και σε όλη την Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ