Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας : Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών (vids/pics)

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας : Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών (vids/pics)

Ξέφυγαν για τα καλά τα πράγματα στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα με τους οπαδούς να δίνουν μάχες σώμα με σώμα μέχρι τελικής πτώσης. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας, με αποτέλεσμα το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Όλα ξεκίνησα περίπου στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης στη νότια εξέδρα του γηπέδου της Παρτιζάν και ανάμεσα στους οργανωμένους της, τους Γκρομπάρι. Όπως μεταφέρουν ΜΜΕ της χώρας αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο μεταξύ των οπαδών της Παρτιζάν με τον «εμφύλιο» να φέρνει διακοπή που κράτησε περίπου 10 λεπτά.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές οι Γκρομπάρι βρήκαν Ντέλιγε, οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και τους χτύπησαν και στη συνέχεια τους έβγαλαν τα ρούχα.

Όπως και να έχει αυτές οι συμπλοκές έφεραν και πολλούς τραυματίες (20 στον αριθμό) εκ των οποίων οι περισσότεροι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και ένας από αυτούς δίνει μάχη για την ζωή του, ενώ σημειώθηκαν και αρκετές συλλήψεις.

Παρόλα αυτά είχαμε και παιχνίδι! Έτσι, στο ματς Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας έμειναν στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν το προβάδισμα των 9 βαθμών. Η Παρτιζάν κέρδισε πέναλτι σε ντέρμπι έπειτα από 22 χρόνια και άνοιξε το σκορ με τον Σουμά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84′ με τον Μποάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=Kyv1_IYeZ0w

https://www.youtube.com/watch?v=XT_dItFuzD8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ