Επίσημο: Στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ

Επίσημο: Στον ΑΠΟΕΛ ο Άλεφ

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα ο Άλεφ, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του ως δανεικό από την Μπράγκα.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλεφ, ο οποίος από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του βραζιλιάνου ως δανεικό από την Μπράγκα για έναν χρόνο, ενώ παράλληλα έχει και δικαίωμα αγοράς του.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο 24χρονος χαφ θα αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς την περίοδο 2017-2018 βρισκόταν στο ρόστερ του Απόλλωνα Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Άλεφ έπαιξε έντονα και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τον βραζιλιάνο όμως τελικά να αποχωρεί μια και καλή από την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Sporting Clube de Braga για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Alef dos Santos Saldanha.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 28/01/1995 (24 ετών) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 95.

Φθάνει αύριο στην Κύπρο και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αυστρία.
Καλωσορίζουμε τον Alef στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ