Κοντά στη Νότιγχαμ ο Αριγιανέτ Μούριτς

Κοντά στη Νότιγχαμ ο Αριγιανέτ Μούριτς

Η Νότιγχαμ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι και για την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Αριγιανέτ Μούριτς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «χτίζεται» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν καθημερινά δεκάδες ώρες, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Αλλωστε, πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Μεγάλης Βρετανίας.

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ με παίκτες που έχουν τα φόντα για να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ώρες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στους Ρεντς και την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 20χρονου θηριώδη τερματοφύλακα, Αριγιανέτ Μούριτς (1.98μ.).

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον νεαρό πορτιέρο μάλιστα να είναι ήδη διεθνής με την ανδρική ομάδα του Κοσόβου. Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τις ικανότητές του και στο πρόσωπό του βλέπουν τον διάδοχο του Εντερσον. Για να καταφέρει να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο, θα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τη δεδομένη στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στη Σίτι και σε αυτό το σημείο εμφανίζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είναι έτοιμη να τον αρπάξει από τις υπόλοιπες ομαδες. Οι Ρεντς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του ως δανεικό, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να παίξει, να διακριθεί και να αγωνιστεί με τη φανέλα ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ της Αγγλίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Ο Μούριτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 5 ματς Κυπέλλου, αλλά και σε ματς του Λιγκ Τρόφι με τη φανέλα των Πολιτών, ενώ στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις με τις Κ18 και Κ23 της Σίτι.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=xn-cnIlb508

https://www.youtube.com/watch?v=zrsd-zrpoMc

https://www.youtube.com/watch?v=SBqtu5XR7vo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ