Ανακοίνωσε τον Μπεργκ η Κράσνονταρ (pic)

Ανακοίνωσε τον Μπεργκ η Κράσνονταρ (pic)

Στην Ρωσία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Μπεργκ, με την Κράσνονταρ να ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού.

Ο Μάρκους Μπεργκ, που το τελευταίο διάστημα είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, αλλά και την Τράμπζονσπορ, θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κράσνονταρ.

Οι Ρώσοι προσέφεραν στον 32χρονο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει συνολικά 1,9 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά ο Μπεργκ παρά τις προτάσεις που είχε από την Τουρκία και την Τράμπζονσπορ αποφάσισε να μετακομίσει πιο βόρεια.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Ευρώπη έπειτα από το 2017, όταν και αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Αΐν, για δύο χρόνια, με τους Άραβες να του προσφέρουν μάλιστα ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για να αφήσει την Ελλάδα, πετυχαίνοντας με τη φανέλα της ομάδας 46 γκολ και 12 ασίστ σε 60 συμμετοχές.

Στην χώρα μας, με την ομάδα του «τριφυλλιού», αγωνίστηκε συνολικά σε 151 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη καταφέρνοντας να σκοράρει 95 γκολ φορώντας τα «πράσινα».

Στην Κρασνοντάρ θα συναντήσει δύο συμπατριώτες του, καθώς με τα χρώματα της ρωσικής ομάδας αγωνίζονται οι Κρίστοφερ Όλσον (μέσος, 24 ετών) και Βίκτορ Κλάεσον (εξτρέμ, 27 ετών).

Με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας έχει γίνει 71 φορές διεθνής, στέλνοντας μάλιστα την μπάλα στα δίχτυα συνολικά 19 φορές.

https://twitter.com/FCKrasnodar/status/1150001452724695041

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ