«Έντσον Αλβάρες ο αντι-Ντε Λιχτ»

«Έντσον Αλβάρες ο αντι-Ντε Λιχτ»

Ο Έντσον Αλβάρες θα είναι ο αντικαταστάσης του Ματάις Ντε Λιχτ στην άμυνα του Άγιαξ, μετά την «μετακόμιση» του Ολλανδού στο Τορίνο και την Γιουβέντους.

Ο Άγιαξ έψαξε και βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντε Λιχτ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έτσι ο  Έντσον Αλβάρες της Αμέρικα θα είναι το νέο αμυντικό «όπλο» αλλά και το «next big think» των Ολλανδών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεξικάνικης έκδοσης της «Record», ο Αλβάρες θα κοστίσει 17.000.000 ευρώ στον «Αίαντα» και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που δημιούργησε η μεταγραφή του Ολλανδού στην «Γιούβε».

Ο 21χρονος Μεξικανός θα αποτελέσει ένα «πολυεργαλείο» για την ομάδα του Τεν Χαγκ, καθώς πέρα από την θέση του κεντρικού αμυντικού, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο νεαρός άσος της Αμέρικα κατέκτησε πρόσφατα το Gold Cup με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει προλάβει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, κύπελλο και να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τον μεξικάνικο σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ