«Η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση της DC United, επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ματέο Γκαρσία»

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση της DC United για τον Ματέο Γκαρσία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ισπανικής ομάδας.


«Η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση της DC United, επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ματέο Γκαρσία» | to10.gr

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία προσπάθησε να κάνει η DC United, αλλά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, η πρότασή της για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την Λας Πάλμας.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση που κατέθεσε η DC United, με τον τεχνικό της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ, να εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσει στο ρόστερ της νέας σεζόν τον πρώην μεσοεπιθετικό του Αρη.

Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θεωρούν ότι τα χρήματα που προσφέρει ο σύλλογος του MLS για τον Ματέο Γκαρσία είναι πολύ λίγα, ενώ υπάρχει διαφωνία και στον τρόπο καταβολής. «Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε την ερχόμενη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα είναι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λας Πάλμας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ullaspalmas.net.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρονται και οι δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα ο Πέπε Μελ, ο οποίος ουσιαστικά είχε «φωτογραφίσει» την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στις προπονήσεις της ομάδας. «Χρειαζόμαστε ταχύτητα στα άκρα και παίκτες που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός. Με εξαίρεση τον Μπενίτο και τον Κέντρες, δεν έχουμε άλλον», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Πέπε Μελ για τα άκρα της Λας Πάλμας, με τον έμπειρο τεχνικό να αλλάζει άποψη για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο