Ρεάλ και Παρί συζητούν για τράμπα Μπέιλ-Νεϊμάρ

Ρεάλ και Παρί συζητούν για τράμπα Μπέιλ-Νεϊμάρ

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτονται την ανταλλαγή του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Νεϊμάρ, με τη «Βασίλισσα» να πρέπει να δώσει και σημαντικό ποσό για να καλύψει τις απαιτήσεις των Παριζιάνων.

Η αγγλική «Independent» αποκάλυψε πως Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν συζητούν πιθανή… τράμπα του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Νεϊμάρ.

Το μέλλον και των δύο ποδοσφαιριστών στις ομάδες τους είναι αβέβαιο, ο Μπέιλ ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα» για τους «μερένχες» και δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν, ενώ ο Νεϊμάρ επιθυμεί την αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό το ιδανικό θα ήταν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» τότε πιθανότατα δεν θα πει όχι στο να συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα».

Ρεάλ και Παρί λοιπόν σκέφτονται να ανταλλάξουν τους δύο παίκτες, με την πρώτη όμως να καλείται να δώσει σημαντικό ποσό για τον Νεϊμάρ.

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ζητά 300 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο άσο, αλλά δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη συμφωνία να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ